Galaxy Digital Verkrijgt Goedkeuring Om Een ​​Nieuw Bitcoin Fund In Canada Te Lanceren

Galaxy Digital merchant banking instelling heeft verkregen juridische goedkeuring van de Canadese effecten regelgevende instanties om een Bitcoin Fonds (erkend als CI Galaxy Bitcoin Fund) in Canada te lanceren. Galaxy Digital heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met CI Global Asset Management, Canadese investeringsmaatschappij, om een ​​dergelijke lancering van een openbaar Bitcoin-fonds in het land te vergemakkelijken.

CI Galaxy Bitcoin Fund streeft ernaar Canadese aandeelhouders (investeerders van elke entiteit, inclusief partnerschap, bedrijf en anderen) de mogelijkheid te geven om rechtstreeks in Bitcoins te investeren door gebruik te maken van de holdings van het fonds

Als onderdeel van het initiatief heeft CI Global Asset Management juridische toestemming gekregen van de Canadian Securities Administrators (CSA) om door te gaan met een Initial Public Offering (IPO) van CI Galaxy Bitcoin Fund. De IPO zou bestaan ​​uit klasse F-aandelen en klasse A-aandelen tegen een prijs van $ 10 per stuk elk. Wanneer beleggers dergelijke eenheden kopen, zou Galaxy Digital de aankopen toewijzen in termen van BTC-aankopen uit de holdings van het fonds.

CI Global Asset Management zou worden belast met het beheer van het nieuwe Bitcoin fonds. Aan de andere kant zou Galaxy Digital dienen als haar subadviseur die is belast met de uitvoering van alle Bitcoin-handelsactiviteiten namens het fonds. Het nieuwe fonds zou worden aangeboden in alle gebieden en provincies van Canada.

Het fonds zou beschikbaar zijn voor Canadezen en beleggers in staat stellen Bitcoin-eigendom te verkopen en te kopen op openbaar gereguleerde markten, waaronder beurzen en over-the-counter (OTC) -beurzen. Deze aanpak zou serieuze investeerders aanmoedigen om in Bitcoins te investeren, in plaats van te handelen op ongereguleerde cryptocurrency-uitwisselingen.

Michel Novogratz heeft zich ertoe verbonden om Bitcoin naar instellingen te brengen

Galaxy Digital Holding Limited, opgericht door en eigendom van Bitcoin-stier Michel Novogratz, is een investeringsmaatschappij die de blockchain- en digitale activa-ruimte wil institutionaliseren, hoofdinvesteringen doet en investeringen, vermogensbeheer, handel en adviesdiensten aanbiedt. Het bedrijf biedt investeerders blootstelling aan en toegang tot cryptocurrencies zoals Bitcoin via zijn verschillende partnerschappen.

In het verleden lanceerde het bedrijf fondsen zoals het Galaxy Institutional Bitcoin Fund en het Galaxy Bitcoin Fund. Het bedrijf biedt ook veel andere fondsen aan op basis van verschillende cryptocurrencies zoals EOS. Hoewel het Galaxy Institutional Bitcoin Fund alleen beschikbaar is voor institutionele bedrijven in de VS, staat het nieuwe Canadese fonds open voor openbare investeringen in Canada.